Anbi staat van de Oud-Katholiek Parochie Maria Maior Dordrecht.

Oud-Katholieke parochie te Dordrecht, is een parochie van De Oud-Katholieke Kerk van Nederland.

De Oud-Katholieke Kerk van Nederland, heeft van de Belastingdienst een groepsbeschikking ANBI gekregen. Die voor alle Oud-Katholieke Parochies geld.

D.W.Z. dat giften aan de parochie  zijn voor de belastingdienst aftrekbaar  en wel met onder het kopje giften en op de vraag of het een ANBI staat heeft kunt u met ja beantwoorden. Bovendien is een kerk een culturele in stelling dus ook daar kunt u met ja invullen.

Wilt u nog meer doen voor de kerk dan kunt u ook voor 5 jaar vast leggen hoeveel kerkelijke bijdragen u per jaar wilt geven. Hiervan krijgt u een bewijs met nummer dit kunt u dan ook in uw belastingformulier invullen. Dit verrekent de belastingdienst met uw opgave waardoor u nog minder belasting betaald.

Voor verder informatie over de financiële vind u in het blauwen vlak AMBI

voor de diensten zie agenda